1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününe geri sayım başladı. Çalışanlar ve öğrenciler 1 Mayıs'ın bu yıl hangi güne denk geldiğini merak ediyor. 1 Mayıs Resmi tatil mi, okullar kapalı mı? araştırılıyor.

1 Mayıs Resmi Tatil Mi?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü 2024 yılında Çarşamba gününe denk gelmektedir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olarak kutlanacak.

1 Mayıs 2

1 Mayıs Okullar Kapalı Mı?

1 Mayıs tarihinde okulların ve bankaların açık olup olmadığı araştırılıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olduğu için o gün okullar, bankalar ve tüm resmi kurum ve kuruluşlar kapalı olacak.

1 Mayıs'ta Kargolar Çalışıyor Mu?

Kargo bekleyenler, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kargoların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki kargolar 1 Mayıs'ta çalışacak mı? 1 Mayıs, resmi tatiller arasında yer almaktadır. Genel olarak, resmi tatil olduğu için kargo şirketleri hizmet vermemektedir. Ancak, bazı kargo firmaları bu tarihte hizmetlerini sürdürmektedir. Kargo gönderilecek ya da teslim alınacak olan Kargo Şirketi ile iletişime geçilerek daha sağlıklı bilgi alınabilir.

Editör: Nurseli Fırat