Van Ticaret Borsası'nın paydaşı olduğu 14. Van Doğu Anadolu Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı, Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Van Ticaret Borsası (VANTB) Başkanı Nayif Süer, "14. Van Doğu Anadolu Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı, Van ve bölgemiz için verimli geçti" dedi.

Jandarma Fuar Van

"İL VE BÖLGE İÇİN ÖNEMLİ BİR FUAR"

VANTB Başkanı Nayif Süer, İpekyolu Expo Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen fuarın verimli geçtiğini söyledi. Firmaların tanıtımlara imza attığını ve önemli sayıda satışların gerçekleştiğini belirten Başkan Süer, "Bu fuar; il için, bölge için önemli bir fuardır. İlimiz hem tarım hem hayvancılık bölgesi olduğu için bu bizim için büyük bir ihtiyaçtır ve bu ihtiyaçların büyük kısmını karşılayacak firmalar da katılmış. Bu da bizi sevindiriyor. Başka illerdeki fuarlara gittiğimizde daha çok katılımcı görüyoruz. Bu yüzden tüm kamu kurumlarından daha güçlü destek bekliyoruz. Bu fuar, yatırım düşüncesi olan çiftçilerimiz için en azından bir ön çalışma mahiyetindir" dedi.

Fuar Jandarma 5

“JANDARMA STANDINI ZİYARET ETTİK”

VANTB standının, fuarın en renkli standı olmasının kendilerini gururlandırdığını ifade eden Süer, "Bizler de borsa heyeti olarak fuarda stant açan üyelerimizi ve firmalarımızı ziyaret ettik. İpekyolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve jandarma standının yanı sıra çeşitli gıda stantlarını da ziyaret ettik.”

Jandarma Fuar2

JANDARMA'NIN STANDINA BÜYÜK İLGİ

Fuarda yerini alan Van İl Jandarma Komutanlığı standı, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Stantta, Jandarma Genel Komutanlığı ve birimlerinin tanıtımı yapılarak vatandaşlar bilgilendirildi. Ekipler, vatandaşlara trafik kuralları ile ilgili bilgileri hatırlatırken broşürler verdi. Ayrıca jandarma ekiplerinin kullandığı ekipmanlar da ilgi odağı oldu.

Editör: Halide Tonga