Cuma günü Tekirdağ'da başlayacak yağışın cumartesi günü kar yağışına dönüşmesi bekleniyor, İstanbul için de uyarılar yapıldı. Öğrencilerin tatil beklentisi ise artıyor. Peki, İstanbul'da okullar tatil mi? 21 Aralık'ta İstanbul'da kar tatili olacak mı?

21 ARALIK 2023: PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Edirne, Kırklareli çevreleri, Ağrı ve Van'ın doğu kesimleri, Balıkesir'in batı ilçeleri yağışlı geçecek. Yağışların Ağrı ve Van'ın doğusunda karla karışık yağmur ve kar, diğer bölgelerde yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor. Gece saatlerinden sonra Kırklareli'nin kuzey kesimlerinde yerel olmak üzere yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ile iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis görülmesi bekleniyor.

yarın-okullar-tatil-mi-11 Aralık Pazartesi-3

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Şen, "Cumartesi günü Trakya ve Marmara'nın güneydoğusunda Batı Karadeniz iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar var. Pazar günü Anadolu'da kar yağışı genişleyecek. Bu sistemde İstanbul'da kar yağışı görülmeyecek. Cuma günü İstanbul'da yağmur bekleniyor, sıcaklık cumartesi ve pazar günü 7-8 dereceye düşecek." dedi.

okullar-tatil-mi

Ancak 21 Aralık günü okulların tatil olup olmayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama gelmedi. Son dakika bir açıklama gelirse habere eklenecek.