Gelinim Mutfakta 2 Şubat 2024

Gelinim Mutfakta 2 Şubat cuma günü yeni bölümü ile ekranları karşısındaki izleyicileri ile buluştu.

Gelinim-mutfakta-12-aralık-kim-kazandı-12-aralık-2023-7

Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta yarışma programı, hafta içi her gün gelin adaylarının yeteneklerini sergilediği, lezzet dolu bir yarışma olarak izleyicilerle buluşuyor.

Gulenay Kazandi Gelinim Mutfakta 10012024

2 ŞUBAT CUMA GELİNİM MUFTAKTA HAFTA BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta günün birincisi ve elenen ismi belli oldu. Tadım, puan ve yorumlamanın ardından Gelinim Mutfakta çeyrek altın ve bileziklerin sahibi açıklandı.

gelinim-mutfakta-puan-durumu-3webp

Hafta boyunca 14 altın bileziği almak için ve elenmemek için yarışan gelinler son kez mutfağa geçti. Nursel Ergin günün sonunda Gelinim Mutfakta gün birincisi ve hafta birincisini açıkladı.

gelinim-mutfakta-kim-elendi

Gelinim Mutfakta günün birincisi ve elenen ismi belli oldu. Tadım, puan ve yorumlamanın ardından Gelinim Mutfakta çeyrek altın ve bileziklerin sahibi açıklandı. Hafta boyunca 14 altın bileziği almak için ve elenmemek için yarışan gelinler son kez mutfağa geçti. Nursel Ergin günün sonunda Gelinim Mutfakta gün birincisi ve hafta birincisini açıkladı.

gelinim-mutfakta-puan-durumu-1

Hafta boyunca en yüksek puanı alarak bileziklerin de sahibi Yeşim oldu. 14 altın bilezik böylelikle bu hafta da sahibini buldu.

gelinim_mutfakta_kim_birinci_oldu

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta'da bugün üzücü bir veda yaşandı. İki gelin Selda ve Özlem kuraya kaldı. Kuranın ardından veda eden isim ne yazık ki Özlem oldu.

Editör: Nurseli Fırat