Arzu Doğan ve Nihat Doğan, bir yıl süren samimi bir arkadaşlığın ardından 2022 yılında dünyaevine girmiş ve bu mutlu birlikteliklerini taçlandırmışlardı. Aşkları meyvesi, 2023 yılında Badıkan adını verdikleri çocukları olmuştu. Ünlü türkücü, nikah gününden çekilen karelerine, "Sen bana Allah’ın verdiği bir ödülsün. Sen bana cennetten bir gülsün, gülücüksün. Hoş geldin hayatıma. Sonsuza kadar birlikte yaşamak yaşlanmak dileğiyle dünyam benim. Bir maşallahınızı alalım" notunu düşmüştü.

Nihat Dogan

EVLİLİKLERİ BİTİYOR

Henüz 21 ay önce mutluluğa 'evet' diyen çift geçtiğimiz günlerde boşanma kararıyla gündeme geldi. Ünlü türkücünün eşi Arzu Doğan, basına yansıyan haberlerden sonra konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.Takipçilerimden çıkan haber hakkında mesajlar geliyor. Evet, doğru; Nihat Doğan ile boşanıyoruz. Nedenini açıklamak istemiyorum. Aramızdaki hikâye sonlandı. Herkesin yolu açık olsun.

Arzu Dogan Aciklama

ARZU DOĞAN'DAN İHANET İDDİASI

Boşanma haberlerinden sonra gündeme gelen çift hakkında 'ihanet' iddiaları konuşulsa da taraflardan konuyla ilgili bir açıklama gelmemişti. Ünlü türkücünün eşi Arzu Doğan, sosyal medya hesabından çok şaşırtan ayrılık sebebini açıkladı. Evet arkadaşlar, ayrılma sebebimiz budur. 4 yıl bir ilişkimiz oldu, 2 yıl sevgiliydik. Aile kurmayı istedik. Nihat Doğan hep çocuk istedi sonra evlenmeye karar aldık. Evlendikten sonra çok şeyler ortaya çıkmaya başladı ve her şey ters olmaya başladı. Yuvamı kurmak için sürekli kendimi kandırıyordum ama bir süre sonra çok şeylerden şüphelenmeye başladım. Eşimin telefonunu alıp araştırmaya başladım. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. Birçok kadınla ilişkisi var. Ve bu ilişkiyi sonlandırma kararı aldım.

a

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu