GSB personel alım sonuçları açıklandı! duyurusu bekleniyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Büro personeli, temizlik destek personeli ve psikolog alımı yapacağını duyurmuştu. Peki sonuçlar açıklandı mı? 2023 GSB personel alım sonuçları...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alım Sonuçları Açıklandı Mı?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Büro personeli, temizlik destek personeli ve psikolog alımı yapacağını duyurmuştu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 11 bin 455 personel alımı başvuru süreci, iki ayrı takvimde alındı. 1 Eylül'de büro personeli, temizlik destek personeli ve psikolog başvuruları sona ermişti. Koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli başvuruları ise 6 Eylül'de tamamlanmıştı. Başvuruların alınmasının ardından, 2023 GSB personel alım sonuçları merakla bekleniyor. 
 

GSB-sözleşmeli-personel-alım-sonuçları

GSB Sözleşmeli Personel Alım Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

3.295 Büro Personeli, 3.622 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 4.138 Destek Personeli ve 400 Psikolog alımının yapılacağı Gençlik ve Spor Bankanlığı personel alımı sonuçları asıl ve yedek adaylar olarak iki şekilde duyurulacak. Personel alımı sonuçlarına göre yerleştirilen adaylar, belirlenen takvim doğrultusunda yerleştirildikleri ilde hizmet sözleşmeli imzalayarak görev yerlerine giderek fiilen göreve başlayacak. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alım sonuçları değerlendirme işlemleri devam ediyor. Henüz GSB personel alımı sonuçları açıklanmadı..