MSÜ mülakat sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak merak edilen konular arasında yer alıyor. Milli Savunma Üniversitesi mülakatları, 5 temmuz'da başlamış 4 Ağustos tarihinde sona ermişti. Mülakata katılan adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağına dair heyecanla bekliyor. 

MSÜ Mülakat Sonuçları Açıklandı Mı?

Milli Savunma Üniversitesine gitmek isteyen binlerce öğrenci, 2 Nisan 2023 tarihinde sınava girmiş ve sonuçlarını 27 Nisan tarihinde almıştı. Mülakata girmeye hak kazanan öğrenciler, 5 Temmuz ve 4 Ağustos tarihleri arasında mülakatlara katıldı. Ancak henüz mülakat sonuçları açıklanmadı. Milli Savunma Üniversitesi mülakat sonuçlarını bekleyen öğrenci ve aileler için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

msü mülakat sonuçları

MSÜ Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

MSÜ mülakatları 4 Ağustos tarihinde sona ermesi ile birlikte, sonuçların ne zaman açıklanacağına dair tahminler yürütülüyor. Resmi olmayan bilgilere göre, MSÜ mülakat sonuçlarının ağustos ayı ortalarında açıklanması bekleniyor..

Milli Savunma Üniversitesi Mülakat Takvimi

Milli Savunma Üniversitesi tarafından yapılan yapılan duyuruda;

"1. MSB Millî Savunma Üniversitesi 2023 Yılı Askerî Öğrenci Temini Seçim Aşaması Faaliyetleri 05 Temmuz - 04 Ağustos 2023 tarihleri arasında icra edilecektir.

2. İkinci seçim aşamaları aşağıda belirtilen esaslara göre yapılacaktır.

a. Hava Harp Okulu seçim aşamaları 05 -12 Temmuz 2023 tarihleri arasında,

b. Diğer Harp Okulları seçim aşamaları 12-26 Temmuz 2023 tarihleri arasında,

c. Astsubay Meslek Yüksek Okulları seçim aşamaları 26 Temmuz-04 Ağustos 2023 tarihleri arasında icra edilecektir.

ç. Pazar günlerine sınav planlanmamıştır." ifadelerine yer verildi.