AÖL İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme Tarihleri Ne Zaman?

Açıköğretim Lisesi (AÖL) 2. Dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri ne zaman? Açıköğretim Lisesi (AÖL) 2. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin ne zaman sona ereceği, açık lisede eğitim gören binlerce öğrencinin gündeminde yer alıyor.

aöl-meb

2023-2024 AÖL sınav takvimi sonrasında, AÖL kayıt takvimi ve sınav tarihleri belli oldu. Peki, AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri ne zaman bitecek?

AÖL-kayıt-tarihleri-ne-zaman

2023-2024 AÖL kayıt takvimi, henüz 2. dönem kayıtlarını yenilememiş olan öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Lise eğitimlerini açık lisede sürdüren öğrenciler, MEB tarafından yayımlanan AÖL sınav ve kayıt takvimini sorguluyor. İşte detaylar..

Milli Eğitim Bakanlığı AÖL Takvimini Yayınladı

açık-öğretim-lise-aöl-başvuruları

Açıköğretim Lisesi (AÖL) kayıtları için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) takvimi duyurdu. AÖL 2. dönem ilk kayıt işlemleri 4-22 Ocak tarihleri arasında tamamlanacak. Kayıt yenileme işlemleri de 4 Ocak'ta başlayıp 5 Şubat'ta sona erecek.

aöl-açık-öğretim

AÖL 2. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN?

AÖL 2 .dönem sınavları 16-17 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek. Açık öğretim lisesi, açık öğretim imam hatip lisesi ve mesleki açık öğretim lisesi sınavları da bu tarihte yapılacak.


 

Editör: Nurseli Fırat