Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişinin devasa ikramiyesi bu yıl tam 400 Milyon TL! Toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin lira olarak açıklandı. Bu rekor ikramiye tutarı için biletler alındı.

milli-piyango-bileti-3

Tam, yaarım ve çeyrek biletleri alanlar, özellikle 1, 2, 3 rakamına göre kazanan numaraları öğrenmek için sabırsızlanıyor..

Yılbaşı Bileti Son Rakamına Göre Kazanan Numaralar Merakla Bekleniyor

31 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilen yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon liralık ikramiyenin kime isabet edeceği, binlerce kişi tarafından heyecanla bekleniyor.

milli-piyango-400-milyon-tl-yapay-zeka-tahmin-etti-numaralar-6

Binlerce bilet arasından seçimlerini yapan katılımcılar, özellikle son 1, 2, 3 rakamına göre kazanan numaraları öğrenmek için sorgulama yapıyor. Bu büyük çekilişin sonuçları, kazanan talihlilerin belirlenmesiyle birlikte yayınlanacak.

milli-piyango-400-milyon-tl-yapay-zeka-tahmin-etti-numaralar-1

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişinin sonuçları heyecanla bekleniyor. Bu akşam saat 18:30'da başlayan çekiliş, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenecek.

milli-piyango-bileti-4

Gece 00.00'a kadar devam edecek olan çekilişte dağıtılacak büyük ikramiye ile amorti rakamları belirlenecek. Büyük ikramiye ve amorti rakamlarının açıklanmasıyla birlikte, çekilişin kazananları netlik kazanacak..

milli-piyango-7

Milli Piyango Yılbaşı Bileti Son Rakamına Göre Kaç TL Kazandıracak?

Yılbaşı biletinin son 3 rakamına göre kazanılacak tutarlar;

milli-piyango-3

Son 1 rakamına göre 400 TL

milli-piyango-5

Son 2 rakamına göre 800 TL

milli-piyango-9

Son 3 rakamına göre 1.200 TL

Editör: Nurseli Fırat