Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor All Star 2024 yarışmasında son günlerde adı Nagihan ile tartışmalarıyla anılan Aleyna Kalaycıoğlu Survivor All Star izleyicileri tarafından merak ediliyor. Aleyna Kalaycıoğlu'nun hayatı izleyiciler tarafından araştırılıyor.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu 7

Peki, Survivor Aleyna kimdir? Survivor 2024 All Star yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, nereli? 2024 All Star yarışmasında kırmızı takımda yer alan Aleyna Kalaycıoğlu'nun hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler..

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu 2

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR? 

Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medyada Survivor izleyicileri tarafından merak edilen ve araştırılan isimler arasında yer alıyor. 1998 yılında Bursa'da dünyaya gelen Aleyna Kalaycıoğlu, Yalova’da büyümüştür.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu 5

Aleyna Kalaycıoğlu annesi ve babası ayrıldıktan sonra İstanbul’da yaşamaya başlamıştır.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu 3

Survivor All Star'da iddialı bir yarışmacı olan Aleyna Kalaycıoğlu, İstanbul’da lise eğitimi sonrasında aldığı dil eğitimiyle beraber ABD’de Uçak Mühendisliği bölümünü kazanmıştır.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu 4

25 yaşındaki Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, annesiyle ve kardeşiyle İstanbul’da yaşamını devam ettirmektedir. Aleyna Kalaycıoğlu, 10 senedir voleybol oynamakta ve son üç yıldır beach voleybol okul takımında da yer almaktadır.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu 6

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, yakın zamanda çıkardığı 'Beceremedin' adlı single çalışmasıyla hayatına müziği de dahil etmiş ve şarkısı ile beğeni kazanmıştır.
 

Editör: Nurseli Fırat