2024 TOKİ başvurularının başlamasını bekleyen binlerce kişi, ev hayali ile TOKİ 2024 duyurularını takip ediyor. Uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olmak isteyenler, TOKİ başvurusu ne zaman? Nereden ve nasıl başvuru yapılır? gibi sorulara yanıt arıyor. 2024 TOKİ başvuruları hakkında merak edilen tüm detaylar..

TOKİ-başvuruları-başladı-mı-12-aralık-2023-2

2024 TOKİ KONUT KAMPANYASI

TOKİ'nin konut kampanyası var mı? 2024 TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak, tarih belli oldu mu? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), vatandaşların konut sahibi olmalarını desteklemek amacıyla çeşitli projeler ve kampanyalar düzenliyor.

TOKİ-başvuruları-başladı-mı-12-aralık-2023-4

2023 TOKİ açık artırımı, TOKİ'den alınan bilgiye göre, alıcılar, Adana, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Van, Yozgat ve Zonguldak'ta satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle sahip olabilecek..

TOKİ-başvuruları-başladı-mı-12-aralık-2023-6

Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bursa, Çorum, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Niğde, Ordu, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Trabzon'da satışa sunulan iş yerleri ise yüzde 25 peşinat, 48 ay vadeyle alınabilecek.

2023 TOKİ açık artırımı, konutlar için 13 Aralık Çarşamba, iş yerleri için 14 Aralık Perşembe günü yapılacak açık artırmalar, Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek..

TOKİ-başvuruları-başladı-mı-12-aralık-2023-5

2024 TOKİ BAŞVURULARI NE ZAMAN?

TOKİ 2024 başvurular hakkında projeler ve kampanyalarla ilgili şu ana kadar henüz resmi bir açıklama yapılmadı.En yakın zamanda tarihin belli olması bekleniyor. 

Editör: Nurseli Fırat