22 NİSAN ÖĞLEDEN SONRA TATİL Mİ?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşırken, 22-23 Nisan tarihlerinin tatil olup olmadığı araştırılıyor. 22 Nisan için doktor randevusu almak isteyen kişiler de hastaneler açık mı? merak ediyor.

Işkur Hastane Personel Alımı Ilan Şehir Hastanesi 3

Peki 22 Nisan yarım gün mü, öğleden sonra tatil mi? Ulusal Bayram ve Genel Tatilleri Kanununda yer alan bilgilere göre 22 Nisan yarım gün ve resmi tatil değildir. Bu durumda resmi kurumlar ve kuruluşlar da dahil olmak üzere 22 Nisan öğleden sonra tatil olmayacak.

Eczane_4

22 Nisan Hastaneler Açık mı?

Hastane randevusu almak isteyenler ve ilaçlarını tamamlamak isteyenler, 22 Nisan Hastaneler, Eczaneler, Sağlık Ocağı kapalı mı? Öğleden sonra açık mı? merak ediyor. 22 Nisan günü tatil değildir. Bu kapsamda 22 Nisan 2024 tarihinde tüm kurum ve kuruluşlar normal çalışma düzenlerine devam edecek.

23 Nisan resmi tatil olduğu için sağlık ocağı ve hastanelerin poliklinik servisleri kapalı olacak. Acil servisler ise hizmet vermeye devam edecek. 23 Nisan'da eczaneler de kapalı olacak. Gün boyu nöbetçi eczanelerden ilaç alımı sağlanabilecek.

Editör: Nurseli Fırat