Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, sahibi olduğu TV8'in uzun soluklu yemek yarışması MasterChef All Star'da heyecan dolu sona yaklaşılıyor. Zorlu mücadeleleriyle bilinen yarışma sonunda en iyi yarışmacılarını belirledi. İşte MasterChef All Star'da 30 Aralık itibariyle kazananların ve elenen yarışmacının özeti.

HEYECAN DORUKTA: SON BEŞ ŞEF KIYASIYA REKABET İÇİNDE

Son beş yarışmacı, imrenilen kupayı almak için her şeylerini ortaya koyuyor. Final yaklaşırken, her gün bir şefe daha veda ediliyor. Herkesin aklındaki soru şu: Kimler 30 Aralık Cumartesi günü elendi ve kimler son dörde kaldı? Gelin detayları inceleyelim:

MASTERCHEF ALL STAR'DAN KİM ELENDİ?

MasterChef All Star'da daha önce elenen Kıvanç ve Eren'in ardından son beş kişi Barbaros, Sergen, Esra, Hasan ve Tahsin oldu. Bu beş yarışmacıdan finale kadar her gece bir yarışmacı elenecekti. Şefler 30 Aralık akşamı, jürinin kendilerinden seçtikleri bir başlangıç, bir ana yemek ve bir tatlıyı yeniden yorumlayıp hazırlamalarını istediği üç bölümlü bir yarışmayla karşı karşıya kaldılar.

Puanlama 90 puanlık bir sisteme göre yapıldı ve en düşük puanı alan elendi. İlk turda Tahsin 20.5, Esra 19, Sergen 16, Hasan 15 ve Barbaros 17.5 puan aldı. Ana yemeklerden sonra toplam puanlar şu şekilde gerçekleşti: Tahsin 43, Esra 38,5, Barbaros 40,5, Sergen 36,5 ve Hasan 37. Tatlı sonrası puanlar şu şekildeydi: Tahsin 59, Barbaros 55.5, Esra 55.5, Hasan 56 ve Sergen 55.

Yaşıtları arasında en düşük puanı alan Sergen, beşinci finalist olarak yarışmaya veda etti. Sergen, bir önceki sezondaki derecesini hatırlatarak en azından dördüncülüğü garantilemeyi umduğunu ifade etti.

MASTERCHEF ALL STAR'DA FİNAL DÖRTLÜSÜ

MasterChef All Star'da ilerleyen ilk dört şef Tahsin, Barbaros, Esra ve Hasan, yoğun ve heyecanlı bir finale zemin hazırlıyor.

Editör: Mevlüt Peker