Show Tv ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı dün sosyal medyaya damgasını vurdu. Programda 30 yaş küçük sevgilisiyle canlı yayında yüzleşen Necmettin Bey üstünü başını yırttı. Bu anlarda hem izleyiciler hem de sunucu Didem Arslan şoke oldu.

CANLI YAYINDA KENDİNİ KAYBETTİ

Programa bu defa kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Sevil Hanım tarafından kandırıldığı gerekçesiyle katılan Necmettin Bey'in anlattıkları damga vurdu. 73 yaşındaki Necmettin Bey 43 yaşındaki Sevil Hanım ile imam nikahı kıydığını ancak aldatıldığını ve kandırıldığını söyledi. Necmettin Bey 'Sevil zengin erkek avcısı' diyerek iddialarıyla herkesi şoke etti.

30 Yas Kucuk Sevgilisiyle Yuzlesince Canli Yayinda Ustunu Basini Yirtti Didem Arslan Sasti Ka 27 Subat 1'UYGUNSUZ FOTOĞRAFLAR GÖNDERDİ'

Necmettin Bey kuaför dükkanı sahibi olan Sevil Hanım hakkında 'Bana müşterilerinin özel bölgelerinin olduğu uygunsuz fotoğraflar yolluyordu' dedi. Didem Arslan bu iddianın karşısında şoke oldu ve 'Ben sizinle ilgili suç duyurusunda bulunuyorum. Eğer böyle bir şey yoksa temizsiniz zaten' dedi. İddiaları yalanlayan Sevil Hanım ise Necmettin Bey'i suçladı. Necmettin Bey bu yaşananların ardından sinirlerine hakim olamadı ve çileden çıktı.

SİNİRDEN DELİYE DÖNDÜ

Sinirden deliye dönen Necmettin Bey üstünü başını yırtınca Didem Arslan ne yapacağını bilemedi. Didem Arslan Necmettin Bey'e 'Yayın yapamıyorum. Sakinleş' diyerek tepki gösterdi.

Editör: Meltem Kaya Sapmaz