Tuzla'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda yaşanan trafik ihlali büyük yankı uyandırdı. Lüks bir otomobille 318 km/s hıza ulaşarak trafiği tehlikeye atan sürücü, bu tehlikeli anları sosyal medyada paylaşınca cezadan kaçamadı.

AKILALMAZ HIZ VE MAKAS CEZASIZ KALMADI

Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul Park Girişi mevkiinde meydana gelen olayda, bir sürücü lüks aracıyla 318 km/s hıza ulaşarak makas attı. Bu tehlikeli hareketleri sosyal medyada yayınlayan sürücünün, C.S.Ç. isimli kişi olduğu tespit edildi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan sürücü, ağır para cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Asiri Hiz 09032024 Iha2

CEZA YAĞMURU: TOPLAM 14 BİN 258 TL

C.S.Ç.'ye, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamında bir dizi ceza kesildi. Makas atma eyleminden 6 bin 439 TL, hız limitini %50'den fazla aşmaktan 6 bin 439 TL ve trafik güvenliği ile ilgili yasak ve kurallara uymamaktan ve saygısızca araç kullanmaktan dolayı iki kez 690 TL olmak üzere toplamda 14 bin 258 TL para cezası uygulandı.

ADLİ SÜREÇ BAŞLIYOR

Trafik güvenliğini tehlikeye atan C.S.Ç.'nin, adli makamlara sevk edilmesi ve bu sürecin ardından yargı önünde hesap vermesi bekleniyor.

Editör: Mevlüt Peker