3391 kilometre filmi vizyon tarihi merak konusu oldu. Beyza Alkoç'un aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan film başrollerinde genç oyuncular Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak'ı buluşturuyor. Bu noktada filmseverlerin gözleri "3391 kilometre filmi ne zaman vizyona girecek ve nerede yayınlanacak?" sorusuna çevrildi. İşte, konuya ilişkin ayrıntılar... 

3391 KİLOMETRE FİLMİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

3391 Kilometre filmi, senaristliğini Garip Bülbül, Neşat Ertaş ve Annem filmlerinde imzası bulunan Fulya Özcan'ın üstlendiği bir yapımdır. Beyza Alkoç'un "3391 Kilometre" kitabından uyarlanan film, 12 Ocak'ta vizyona girecek.

3391_Kilometre_4

3391 KİLOMETRE FİLMİ KONUSU

Film, iki genç arasındaki güçlü sevgi bağını konu alıyor. Mesafelere rağmen birbirlerine yakın hisseden gençler, sosyal medya üzerinden iletişim kurarak birbirlerinin hayatlarına dokunmaya başlar. Görmeden ve duymadan iletişim kuran gençler, aşkın imkansız olmadığını keşfederler.

3391_Kilometre_2

3391 KİLOMETRE FİLMİ OYUNCULARI 

3391 Kilometre filminin başrol oyuncuları Ahmet Haktan Zavlak ve Derya Pınar Ak'tir. Ahmet Haktan Zavlak, filmde erkek başrol karakterini, Derya Pınar Ak ise İzmir karakterini canlandıracaktır.

3391_Kilometre_3

Film, gençlik ve dram türündedir ve yönetmen koltuğunda Deniz Enyüksek oturmaktadır.