3.500 lira doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardım başvurusu nasıl yapılır? Verilecek doğal gaz desteğinin tüm detayları...

doğal-gaz-yardımı-rte

ERDOĞAN AÇIKLADI

3500 TL doğalgaz yardımını Recep Tayyip Erdoğan Duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen 900 TL ile 2500 TL aralığındaki doğalgaz yardımı zamlandı. Doğalgaz desteğindeki bu artış, ihtiyaç sahibi ailelere ilaç niteliğinde bir fayda sağlayacak. 

recep-tayyip-erdoğan

Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, ihtiyaç sahiplerine yönelik 900- 2 bin 500 TL olarak ödenen doğal gaz desteğinin 1500-3 bin 500 liraya yükseltildiğini açıkladı..

doğal-gaz-recep-tayyip-açıkladı

Doğal Gaz Yardımı Ne Zaman Yatacak?

2023 yılının son 3 ve yeni yılın ilk 3 ayı olmak üzere 6 aylık zaman dilimde ödenen doğal gaz desteği kapsamında, yılın son 3 ayı için planlanan ödemeler ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına yatırılması bekleniyor..

doğal-gaz-yardımı

Hanelere Doğal Gaz Desteği Arttı

Hanelerde faturalarda verilen doğal gaz desteğinde de bir artış yapıldı. Böylece kişiler, yaktığı doğal gazın faturasını daha düşük ödeyecek. Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada Erdoğan, vatandaşlara sağlanan doğalgaz desteğinin artırıldığını duyurdu. Yapılan düzenleme ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sunulan doğalgaz desteği, aylık 112 ila 312 lira arasından 188 ila 438 liraya yükseltildi..

Editör: Nurseli Fırat