Gaziantep'in Nizip ilçesinde, Halil Çağlar isimli bir adam, boşanma sürecinde olduğu karısı ve kayınbiraderlerini silahla vurarak öldürdü. Aynı saldırıda kızını ve baldızını da ağır yaraladı.

Gaziantep Damat Cinneti 30012024 Iha 1

KORKUNÇ KATLİAMIN AYRINTILARI

Olay, Belkıs Mahallesi'nde meydana geldi. Halil Çağlar, boşanma aşamasında olduğu karısı Yüksel Çağlar'ın evine giderek hem karısını hem de kayınbiraderleri Mehmet Oymak ve Ahmet Oymak'ı silahla vurarak öldürdü. Saldırıda ayrıca, kızı Nimet Çağlar ve baldızı Adile Oymak ağır yaralandı.

Gaziantep Damat Cinneti 30012024 Iha 2

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Bu korkunç olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Halil Çağlar'ın otomobilden inerek önce yanında bulunan bir kişiyi vurduğu, sonra eve koşarak diğer aile bireylerine ateş açtığı görülüyor. Daha sonra saldırgan, olay yerinden aracıyla kaçıyor. Olay sırasında komşuların ve aile fertlerinin korkuyla etrafa kaçtıkları da görüntülere yansıdı.

Gaziantep Damat Cinneti 30012024 Iha 5

ŞANLIURFA'DA İNTİHAR ETTİ

Halil Çağlar, olayın ardından kaçtığı Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanacağını anlayınca, kendisine silahla ateş ederek hayatına son verdi. Damat dehşeti Türkiye gündeminin üst sıralarına yerleşti.

Gaziantep Damat Cinneti 30012024 Iha 3