Antalya'da, 40 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi olarak tespit edilen M.K. ve yabancı uyruklu K.C., Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalandı. K.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Antalya Emniyet Müdürlüğü, suçların aydınlatılması ve suçluların yakalanması amacıyla çalışmalarına devam etmektedir. Bu çerçevede, Muratpaşa ilçesinden 37 ve Kepez ilçesinden 3 olmak üzere toplamda 40 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi olarak belirlenen M.K. ve yabancı uyruklu K.C., Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

ÇALINAN MOTOSİKLETLER SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Yapılan çalışmalar sonucunda, Konya'dan 12 motosiklet ve elektrikli bisiklet ile Antalya'da 3 motosiklet ve elektrikli bisiklet ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

İŞYERİNE ATEŞ AÇTILAR

Ayrıca, Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi'nde bir iş yerinin önünde meydana gelen "tehdit-mala zarar verme ve 6136 sayılı Kanun'a muhalefet etmek" olayında, şüpheli bir kişinin ateş etmesi sonucu müşteki C.Y.I.'nin aracına isabet etti. Olayın şüphelileri tespit edilerek yakalandı. Şüpheli şahsın 24 adet suç kaydı bulunduğu ve 11 ayrı dosyadan arandığı, olayın müşteki olan C.Y.I.'nın babası A.I. olduğu belirlendi. Şüpheli gözaltına alındı ve üst aramasında ruhsatsız bir tabanca ile tabancaya ait şarjör ve fişekler ele geçirildi.

ADALETTEN KAÇAMADILAR

Her iki olayın şüphelileri adli makamlara sevk edildi. M.K. ve A.I. hakkında adli kontrol kararı uygulanırken, K.C. ise tutuklandı.