Aksaray'da 40 yıllık evlilikleri boyunca ilk kez tartıştan ve bu tartışma sonrasında birbirlerini vazoyla yaralayan çiftten Mevlüt Ç. (62), kızının evinin balkonunda atlayarak intihar etti. Olay, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. 

BİRBİRLERİNİ VAZOYLA YARALAMIŞLARDI
11 Ocak'ta Paşacık Mahallesi'nde yaşayan 40 yıllık evli çift Mevlüt Ç. ile Yeter Ç. (56) evde tartışırken Mevlüt Ç., vazoyla eşinin başına vurdu. Yeter Ç. de kırık vazoyla eşinin başını yaraladı. Kanlar içinde kalan çift, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

"40 YILLIK EŞİM VE BU İLK KAVGAMIZ" DEMİŞTİ
Mevlüt Ç., olaydan sonra hastaneye kaldırıldığı sırada gazetecilerin "Neden yaptınız, pişman mısınız?" sorusuna, "Vazo ile birbirimize vurduk. Pişman olacak bir şey yok. 40 yıllık eşim ve bu ilk kavgamız. İlk kavgada böyle oldu." demişti. Birbirinden özür dileyen çift, şikayetçi olmamıştı.

İNTİHAR ETTİ

Mevlüt Ç. bugün iddiaya göre eşiyle bir kere daha tartıştıktan sonra evden ayrıldı. Daha sonra saat 10.30 sıralarında Taşpazar Mahallesi'nde yaşayan kızının evine giden Mevlüt Ç., 3. katta bulunan evin balkonundan atladı. Durumu fark edenlerin ihbarı sonrası olay yerine gelen sağlık ekibi kanlar içindeki Mevlüt Ç.'yi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastanede tedaviye alınan 62 yaşındaki Mevlüt Ç. hayatını kaybetti. Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu