5 Ocak 2024 cumartesi akşamı TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star çeyrek final bölümünde büyük bir heyecan başladı. Aylar süren MasterChef All Star mücadelesi kısa bir süre sonra tamamlanacak. MasterChef All Star programının takipçileri, bu bölümde kimin elendiğini merakla bekliyor. Peki, MasterChef'te en son kim elendi, şampiyonun belirleneceği final ne zaman gerçekleştirilecek? 

masterchef-31122023-3

MASTERCHEF ALL STAR 5 OCAK 2024 

MasterChef All Star'da 5 Ocak 2024 cumartesi akşamı çeyrek final heyecanı yaşanıyor. 3 etaptan oluşan yarışmanın ilk etabında yarışmacılardan başlangıç için Yeşil konseptli bir tabak hazırlamaları istendi. İkinci etapta yarışmacılar ana yemek ve 3'üncü etapta ise tatlı hazırlanacak.

Masterchef-29-aralık-son-bölüm-kim-kazandı-7

Adlarını son dört isim arasına yazdıran Barbaros, Tahsin, Hasan ve Esra arasından bir isim bu akşam yarışmaya veda edecek. Peki MasterChef All Star'da bu akşam kim elendi?

masterchef-31122023-4

Tahsin, Hasan, Esra ve Barbaros arasında büyük bir rekabet yaşandı ve bu dört yarışmacı arasından elenen isim henüz belli değil. 7 Ocak Pazar günü, MasterChef All Star eleme adayının kim olduğu açıklanacak.

5 OCAK MASTERCHEF ALL STAR'DA KİM ELENDİ?

masterchef-2

MasterChef'te 3 etaptan oluşan gecenin son yemeği tatlı oldu. Yarışmacılar tatlı konusunda hünerlerini sergilerken kaşık alan Hasan topladığı yüksek puanlar ile MasterChef All Star'da ilk üçe kalan ilk isim oldu.

masterchef_kim_elendi_8782242

Barbaros'un tatlısı şeflerin eleştirilerine maruz kalırken üçüncü ve son tabakta 18,5 puan alan Barbarosu 64 puanda kalırken Tahsin 68,5 puan ile MasterChef All Star'da ilk üçe giren ikinci isim oldu. Esra'nın tatlısı beğenilerek toplamda 65,5 puan aldı ve üçüncü isim oldu.

Masterchef-29-aralık-son-bölüm-kim-kazandı-8

Barbaros 5 ocak 2024 cumartesi akşamı MasterChef All Star'a veda eden isim oldu. 

Editör: Nurseli Fırat