Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, işe gitmek için evinden çıkan ve başından vurularak hayatını kaybeden 7 aylık evli Gülhan Esen'in (25) cinayet şüphelisi olarak eski erkek arkadaşı M.T. aranıyor.

Kocaeli 7 Aylik Evli Gulhan Olduruldu 17032024 Dha2

OLAY ANI

Olay, dün sabah saat 07.00 sıralarında, Darıca ilçesi Osmangazi Mahallesi Halı Saha Sokak'ta meydana geldi. Gülhan Esen, işe gitmek için evden çıktığı sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Üç el ateş eden şüpheli olay yerinden kaçtı. Ambulansla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Esen, doktorların çabasına rağmen hayatını kaybetti. Cenaze memleketi Erzurum'un Oltu ilçesine gönderildi.

Kocaeli 7 Aylik Evli Gulhan Olduruldu 17032024 Dha3

ŞÜPHELİ TESPİT EDİLDİ

Polis ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda, Gülhan Esen'i öldüren şüphelinin takıntılı eski erkek arkadaşı M.T. olduğunu belirledi. M.T.'nin, Esen'in çalıştığı yerdeki işe gidiş-geliş saatlerini takip ettiği, olay günü ise İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinden gelerek Esen'in evinin önünde beklediği ortaya çıktı. Şüphelinin yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli 7 Aylik Evli Gulhan Olduruldu 17032024 Dha4

GÜLHAN’IN EVLİLİĞİNİ KABULLENEMEMİŞ

Şüpheli M.T. ile Gülhan Esen'in birkaç yıl önce tanışıp arkadaşlık yaptıkları, ancak ayrıldıkları belirtildi. İddialara göre, M.T.'nin Esen'in evliliğini kabullenemediği ve bu nedenle genç kadını öldürdüğü öğrenildi.

Kocaeli 7 Aylik Evli Gulhan Olduruldu 17032024 Dha1

Editör: Mevlüt Peker