Olay, ilçeye bağlı Bolatlı Mahallesi Bolatlı Sokak No 10'da meydana geldi. Alınan bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle 45 yaşındaki M.B., 41 yaşındaki 3 çocuk annesi eşi Serap Biçer'i çıkan tartışmada demir çubukla döverek öldürdü. Şüpheli koca, o sırada evde bulunan 5 yaşındaki torunu S.B.'yi alıp kaçtı.

Hamile Karısını Satırla Öldürdü (2)

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri eve geldiğinde kadının cansız bedeni ile karşılaştı. Yaşanan olayı duyan yakınları ise fenalık geçirdi. Olay yerinde polis incelemesinin tamamlanması ardından 3 çocuk annesi kadının cenazesinin otopsi için morga kaldırılacağı belirtildi.

Hamile Karısını Satırla Öldürdü (1)
TAKSİCİYİ GASP EDİP ÖLDÜRMÜŞ

Karısını öldürüp, torununu alıp kaçan şüpheli M.B.'nin daha önce bir taksiciyi gasp edip öldürdüğü öğrenildi. 20 yıldan fazla cezaevinde kalan şüphelinin 8 ay önce tahliye edildiği alınan bilgiler arasında yer aldı. Şüphelinin yakalanması için güvenlik güçleri geniş çaplı çalışma başlattı.

Hamile Karısını Satırla Öldürdü (5)

KIZ KARDEŞİ DE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Mersin'in Tarsus ilçesinde eşi Murat Biçer'in öldürdüğü Serap Biçer'in kız kardeşi Sultan Biçer'in de 10 yıl önce aynı mahallede cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Sultan Biçer'in çıkan bir tartışmada hasımları tarafından açılan ateşte öldürüldüğü ve bu olayla ilgili 3 şüphelinin tutuklandığı öğrenildi.

KATİL EŞ KISA SÜREDE YAKALANDI

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, firari zanlıyı kısa sürede kıskıvrak yakaladı.

Editör: Zeynep Baş