BU HAFTA BİM'DE NELER VAR?

8 Mart BİM market aktüel ürünler araştırılıyor. 8 Mart cuma günü Bim Aktüel ürünler kataloğunda, birçok alandan ürün bulunuyor. Çeşit çeşit ürünler indirimli fiyatlardan satışa sunulacak. 8 Mart BİM aktüel kataloğunda akıllı televizyon, telefon, powerbank, magsafe şarj aleti, saatli radyo gibi elektronik aletlerin yanı sıra, cam tabaklar ve bardaklar, otomatik temizlik seti, çeşitli büyüklüklerde saklama kapları gibi gibi ev gereçleri de yer alıyor.

Eve dair her türlü ürün, Bim 1 Mart cuma kataloğunda indirimli fiyatlarıyla satışa sunulacaK. 8 Mart Bim aktüel ürünler kataloğunda sadece ev ihtiyaçları değil, sweatshirtler, namaz elbisesi, seccade, çeşitli eşarplar, yazmalar, çocuk yağmurluk ve masa örtüsü gibi birçok tekstil ürünü de bulunuyor. Tamir, inşaat ve boya badana için de tornavida setleri, boyalar, testereler, ölçüm aletleri ve matkap gibi çeşitli hırdavat ürünleri 8 Mart'ta BİM'de satışa sunulacak.

8 Mart Bim Kataloğu, teknolojik aletlerden züccaciye ürünlerine, kıyafetten hırdavat ürününe birçok ürün sunuyor. İşte 1 Mart BİM Aktüel Ürünler Kataloğu...

Bim 8 Mart 1

Bim 8 Mart 3

Bim 8 Mart 2

Bim 8 Mart 4

Bim 8 Mart 5

Bim 8 Mart 6

Editör: Nurseli Fırat