Almanyalı fenomen, 4 sene önce Türkiye’ye taşındı. Burayı öyle çok sevdi ki bir daha ülkesine dönmek istemedi. Gezip görmediği yer kalmasın diye de sosyal medya hesabında başlattığı seriyle 81 ili yürüyerek gezmeye başlayan fenomenin videoları yüz binlerce izlendi.

alman turist sosyal medya fenomeni fransizka spot

MACERADAN MACERAYA KOŞTU!

Türkiye’ye ve Türkçe ‘ye olan düşkünlüğünü çokça kez dile getiren genç kadın, samimi videoları ve eğlenceli içerikleriyle kısa sürede tanındı. Kamp yaparak, yeni kişilerle tanışarak, maceradan maceraya koşarak ve durmadan yola devam ederek sürdürdüğü serisi izleyenler tarafından çok beğenildi.

11

İSTANBUL TURİZM ELÇİSİ SEÇİLDİ!

Franziska Niehus’un yürüyerek gittiği şehirlerin kültürel özelliklerini, tarihi güzelliklerini ve mutfağını tanıttığı videoları sosyal medyada büyük ses getirdi. Gezgin fenomen çektiği ve takipçileriyle paylaştığı videolar sayesinde İstanbul Turizm Elçisi seçildi. Elçi seçilmesinin ardından takipçilerine teşekkür eden Niehus “İnsanlar bana neden Türkiye’de yaşamak istediğimi soruyorlar. Basit bir cevabım var. Burayı seviyorum” diyerek Türkiye’ye olan sevgisinin tekrar altını çizdi.  

Editör: Alara Şimal Metin