AÖL SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI

Açık lise sınavları bugün başladı! 16-17 mart tarihlerinde yapılan AÖL sınavlar üç oturumda gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen AÖL sınavları için sonuç tarihi araştırılıyor. Açık öğretim lisesi, açık öğretim imam hatip lisesi ve mesleki açık öğretim lisesi sınavlarının ardından, sınav soru ve cevapları yayımlandı. Açık Lise sınav sonuçları 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek. Sınavda yanlış cevaplar, doğru cevapları etkilemeyecek.

AÖL-kayıt-tarihleri-ne-zaman

Milli Eğitim Bakanlığı AÖL soruları ve cevapları, 21 Mart tarihlerinde erişime açıldı. Açık lise yazılı sınavlarında sorulan sorular ile cevap anahtarları http://odsgm.meb.gov.tr, adreslerinden yayımlandı. Aday giriş bilgileri ile AÖL soru ve cevapları görüntülendi.

AÇIK LİSE (AÖL) SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açık lise sınavlarına katılan öğrenciler, AÖL 2. dönem sınav sonuçlarını merak ediyor. AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 16 mart cumartesi ve 17 mart pazar günü gerçekleştirilen sınavların sonuçları heyecanla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı AÖL 2. dönem sınav sonuçlarının ilan edileceği tarihi yayımlanan kılavuzla duyurdu. MEB AÖL sınav sonuçlarının 17 Nisan 2024 tarihinde erişime açılması bekleniyor.

açık-öğretim-lisesi-aöl-şartları-

AÖL SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖL sınav sonuçları açıklandığında adaylar öğrenci/T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinden de sınav sonuç bilgilerini görüntüleyecek.

AÖL SINAV SONUÇ GÖRÜNTÜLEME EKRANI

Editör: Nurseli Fırat