AÖL kayıt yenileme işlemleri tamamlandı. Açık lise kayıt yenileme işlemlerini tamamlayan öğrenciler, ikinci dönem sınav tarihlerini merak ediyor. Lise eğitimlerine açıktan devam eden öğrenciler, sınavlara yüz yüze katılıyor. Kayıt yenileme yapmayan adaylar ikinci dönem sınavlarına giriş yapamayacak. Peki AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? İşte MEB takvimi...

açık-öğretim-lise-aöl-başvuruları

Açık lise ikinci dönem sınav tarihleri merak ediliyor. Açık liseye devam eden öğrenciler, sınavlara hazırlanmak için erkenden sınav tarihlerini araştırıyor. Peki AÖL sınav tarihleri şubatta mı yoksa martta mı yapılacak? İşte detaylar...

AÖL İKİNCİ DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN?

Açık lise ikinci dönem sınav tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen AÖL sınavları için tarihler açıklandı. AÖL 2. dönem sınavlar 16-17 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek. Açık öğretim lisesi, açık öğretim imam hatip lisesi ve mesleki açık öğretim lisesi sınavları da bu tarihte yapılacak.

aöl-sınav-meb

AÇIK LİSE 2.DÖNEM SINAV TARİHLERİ

Açık lise sınavları, 2023-2024 eğitim öğretim yılında yüz yüze gerçekleştirilecek. 2. dönem sınavları da okul ortamında yapılacak. Adaylar sınav merkezi tercihi ile beraber sınava katılmak istedikleri il ve ilçeleri belirleyebilecek.

AÖL-kayıt-tarihleri-ne-zaman

AÖL sınav yerleri, sınav giriş belgesi ile beraber belli olacak. 3 oturumda düzenlenen sınavda sorumlu olunan her dersten 11 soru yer alacak.

  • 1. Oturum: 16 Mart 2024 Cumartesi günü saat 10.00’da
  • 2. Oturum: 16 Mart 2024 Cumartesi günü saat 14.00’da
  • 3. Oturum: 17 Mart 2024 Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.
Editör: Nurseli Fırat