AÖF bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri ne zaman? Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerinin ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Üniversiteyi açıköğretim üzerinden okuyan öğrenciler, AÖF 2023-2024 kayıt takvimini araştırıyor. Peki, AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri ne zaman? İşte detaylar..

aöf-sınav-tarihleri

2023-2024 AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri için Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde okuyan binlerce öğrenci, yılın 2. kayıt yenileme dönemini kaçırmak istemiyor. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman?

aöf-vize-final

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2023-2024 öğretim yılı bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri için duyuru yayınlandı.

anadolu-üni-aöf

Buna göre; AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri, 1 Şubat 2024 Perşembe günü saat 10.00'da başlayacak ve 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 22.00'de sona erecek.

aöf-sınav-sonuçları-açıklandı-mı

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci bir yarıyılda toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders seçebilecek.

aöf-vize-sınav-takvimi

Kayıt yenileme işlemi e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile aosogrenci.anadolu.edu.tr adresi Ders Ekle/Sil butonundan yapılacak.

KAYIT YENİLEME EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Editör: Nurseli Fırat