Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, mevcut başkan ve diğer başkan adayı Ali Koç'un yönetim kurulu üyesi aday listesinde olan Acun Ilıcalı ile ilgili sözleri, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. 

"BENİ KONUŞTURMASIN, BİR DAHA ÇIKAMAZ SOKAĞA"

Aziz Yıldırım, adı Jose Mourinho transferiyle öne çıkan Acun Ilıcalı için, bir programda, "Acun ılıcalı, Dominik'te FETÖ'cülere pasaport veriyormuş. Çağırdım, 'Yapma.' dedim. Adnan Oktar'dan yargılananların yüzde 20'si, 'Bizi Acun tanıştırdı.' diyor. 9 sene yanında kaldın, ne anlatıyorsun ya? Beni konuşturmasın, bir daha çıkamaz sokağa." ifadelerini kullandı.

TELEVİZYONDA CEVAP VERDİ

Sosyal medyada gündem olan bu sözlere Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'ın bir televizyonda yayımlanan "Az önce konuştum" programında cevap verdi. 

AZİZ YILDIRIM ZANNEDİYOR Kİ...

Ilıcalı, "Aziz Yıldırım zannediyor ki o dönemlerde benim ona olan yakınlığım, çok Aziz Yıldırım'a bayılıyorum da ondan. Adam Fenerbahçe başkanıydı." dedi. 

"VAR MISIN YOK MUSUN'A BÜTÜN TAKIMI GETİRDİ"

Gazeteci Işık'ın, "Yakın mıydınız?" sorusunu yanıtlayan Ilıcalı, birlikte görüldükleri bazı eski fotoğrafları göstererek, "Bak yakınlığımız var mıymış. Bu Aziz Yıldırım dönemindeki Acun...Bu Aziz Yıldırım'la ben,  beraber kamptayız...İşte, programımıza katılmış, programda bana övgüler falan...Var mısın Yok musun'a bütün takımı getirdi. Fenercell vardı o zaman, destek olmak için, yine başka kanaldayım, düşün kendi kanalım bile değil, olduğum kanalı Fenercell tanıtımı için kullandım ya." diye konuştu.

"ÇOK KOMİK YA"

Acun Ilıcalı, "Şimdi Acun, Aziz Yıldırım başkanken çok iyi, başkan değişiyor bir anda çok kötü insan...Çok komik ya...Şöyle çok komik; ben ikisiyle de ne yapmışım, Fenerbahçe'ye destek olmaya çalışmışım." değerlendirmesinde bulundu. 

"ALİ KOÇ BAŞKAN OLDU İLK İŞİ BENİ ÇAĞIRMAK OLDU"

Fenerbahçe'yi çok sevdiğini, renklerine aşık olduğunu kaydeden Ilıcalı, "Elimden geleni yapıyordum, ama Ali Koç başkan oldu ilk işi beni çağırmak oldu. Dedi ki, kampanya yapabilir miyiz? Yaparız. 'Bir gün kanalını açıp yardım kampanyası yapabilir misin?' dedi.  'Bir gün değil, 3 gün açacağım.' dedim. 3 gün boyunca 20 milyon avro para topladık, o zaman da başkan değişmiş." diye konuştu.

"SEN NİYE BENİ KARALAMAYA ÇALIŞIYORSUN?"  

Acun Ilıcalı, şöyle devam etti:

"Başkan kim olsa ona gideceğim ben. Sen beni niye karalamaya çalışıyorsun? Ne geçer ki eline? Fenerbahçe'ye yardım etmeye çalışan biriyim ben, kimseye zararım yok. Senin karalamanla bir şey olmaz bana. Allah'a şükür ben sokakta yürüyemiyorum. Fenerbahçeliler de sağ olsunlar hep o teveccühü gösterdiler bana. 'Acun sağ ol, Acun var ol...' İşte, 'Bu taraftar bunu unutmaz' diye...Sağ olsunlar bağırıyorlar... O yüzden üzücü bir durum."