TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star 2024 yarışmasında kavga ve kaos eksik olmazken; öyle bir isim geldi ki "Asıl Survivor şimdi başlıyor" dedirtti. Geçtiğimiz sezonda Acun Ilıcalı ile büyük tartışmalar yaşayan, yaptığı açıklamalarla "Bir daha Survivor'a dönmez" dedirten Batuhan Karacakaya, bu seneki yarışmaya da dahil oldu. Sosyal medya kullanıcıları bu yeni gelişme karşısında şaştı kaldı. 

"ACUN AĞABEY PARASINI VERDİĞİ HERKESE, HER ŞEYİ SÖYLEYEBİLECEĞİNİ ZANNEDİYOR" DEMİŞTİ

Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği 'Bülent' karakteriyle hafızalara kazınan Batuhan Karacakaya daha önceden Acun Ilıcalı'ya kullandığı sert ifadelerle gündem olmuştu. Karacakaya "Acun ağabey parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti. Söylüyor da..." sözleriyle uzun süre X'te TT olmuştu.

Acun Ilicali Ile Birbirlerine Girmislerdi Iddiali Yarismaci Survivora Donunce Herkes Sok Yasa 23 S U B A T 1GELİR GELMEZ GERİLDİ

Acun Ilıcalı Batuhan Karacakaya'ya 'İlk katıldığın sezondan kimler var şu anda?' diye sordu. Karacakaya 'Poyrazcığım var.' diye yanıt verince Poyraz dayanamadı ve 'Poyrazcığımı hatırlatacağım ben ona' dedi. Yiğit Poyraz 'Batuhan'la 2021 yılında güzel mücadelelerimiz oldu. Çoğunda da 5-0 yenilip evine geri döndü' dedi. Karacakaya ise 'Keşke bu iddiasını 2021'de mental yorgunluğum var diyerek gelmeyerek kanıtlamasaydı' dedi. Yiğit Poyraz ise 'Gerilmesine gerek yok gelir gelmez tatlı atışmalara başladık' dedi.

Editör: Meltem Kaya Sapmaz