TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Survivor All Star'da tansiyon yine yükseldi. Acun Ilıcalı ve Yunus Emre arasında tartışma çıkarken, Yunus Emre rest çekerek, ''Benim seviyem bu programa uymuyorsa da hiç problem değil. Yapacak bir şey yok" ifadelerini kullanırken, Acun Ilıcalı'nın cevabı net oldu. Ilıcalı, ''Seni burada zorla tutmuyoruz. Seni sevmek ayrı bir şey şey yarışmada kalman ayrı bir şey. Sinirine hakim olabileceksin gibi de gelmiyor" dedi.

ACUN'DAN YUNUS EMRE'YE: TEHDİT EDEMEZSİN

Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyununda Ogeday ile kavga ederek tehditler savuran Yunur Emre'yi ada konseyinde uyararak "Benim sözlerimin Yunus Emre'nin nezdinde önemi yok. Oyun kaybedip karşı takımı sürekli sataşan, üslubu, konuşma tarzı ve sözleriyle kontrolsüz biri. Her bir sebep buluyorsun ve Survivor'da çok şansın yok. Senin davranış şeklin bize uymuyor. Sen ne yapacaksın ya da biri bir şey dediğinde onu mu döveceksin? Yarın öbür gün de git birine saldır. Seninle aramızda bir sevgi sorunu yaşamıyorum. Düelloya çıkıp adama saldıran birini ilk defa duyuyorum. İnsanlara sürekli tehditler savuruyorsun. Ne yapıyorsun sen? Burası yarışma, senin tehdit alanın değil. Sen yine kendini haklı buluyorsun. Biri yanlış yaptığında medeni şekilde konuşmalısın. Tehdit edip ortalıkta gezemezsin" dedi.

GÜNAH KEÇİSİ OLUYORUM

Yunus Emre ise Ilıclı'ya "Ben bu adamların hepsiyle yarıştım. Yendim ya da yenildim. Benden hiç saygısızlık gördüler mi? Seviye ve saygılı şekilde yarışıyordum. Ogeday Beyefendi ben ne zaman kazanç sağlasam bir şey diyor. Ben adamına göre muamele yaparım. Seviye oraya inerse ben daha da alçalabilirim Acun abi yani. Bu programa uymuyorsa da hiç problem değil. Size her zaman minnet ve saygı duyacağım Acun abi. Yapacak bir şey yok. Her şeyde günah keçisi oluyorum" diyerek karşılık verdi.

Acun Ilicali Ve Yunus Emre Arasinda Ipler Gerildi Bu Programa Uymuyorsam 14Subat2024 1

BİR CEZA DAHA!

Yunus Emre'nin "Siz araya reklam falan mı aldınız? Ben ona şaka yaptım" demesine sinirlenen Acun Ilıcalı, "Çok güzel bir mizah. Ben de sana şaka yapacağım birazdan. Senin kuramadığın seviye bu. Yarışmada kalırsan aklına güvendiğin kişilere sor. Kazanan yarışmacı, rakibine böyle bir mizah yapabilir. Sen şu anda etrafta sinek geçse etrafa dalabilirsin. Barut gibisin. Sana 3 ödül daha cezası veriyoruz. Önceki cezandan 3 kalmıştı, şimdi 6 oldu. Bir kez daha yaparsan bir 5 ceza daha vereceğiz. Seni burada zorla tutmuyoruz. Seni sevmek ayrı bir şey şey yarışmada kalman ayrı bir şey. Sinirine hakim olabileceksin gibi de gelmiyor" ifadelerini kullandı.

Acun Ilicali Ve Yunus Emre Arasinda Ipler Gerildi Bu Programa Uymuyorsam 14Subat2024 2

OGEDAY'DAN YUNUS EMRE AÇIKLAMASI

Yunus Emre ile aralarında gerginliği tatlıya bağladıklarını söyleyen Ogeday ise "Biz konsey öncesi helalleşip birbirimizden özür diledik. Oyun esnasında böyle şeyler olabilir. Aramızda kötü bir şey yok. Bir daha da böyle bir şey yaşamayacağız" şeklinde konuştu.

Acun Ilicali Ve Yunus Emre Arasinda Ipler Gerildi Bu Programa Uymuyorsam 14Subat2024 3

Editör: Hakan Mutlu