Kariyerine Show TV’de ‘Acun Firarda’ programıyla başlayan ve pek çok başarılı yapıma imza atarak medya patronu olan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda İngiltere takımı olan Hull City’i satın almıştı. Son zamanlarda Fenerbahçe’nin yeni başkanı olarak adı geçen Ilıcalı, Süper Lig’de son yaşananları değerlendirdi. Öte yandan Ilıcalı, Ali Koç hakkında da çarpıcı açıklamalara yer verdi.

Acunilicali1

"BAŞKAN ALİ KOÇ'UN ARKASINDAYIM"

Ali Koç'un Fenerbahçe'ye çok faydalı işler yaptığı söyleyen Acun Ilıcalı, "Zamanını, parasını Fenerbahçe'ye harcayan biri. Fenerbahçe'ye daha faydalı olacağını düşünüyorum. Başkanımın arkasındayım. Ali Koç'u kalmaya ikna etmek için elimden gelen her şeyi yaparım." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'YE BAŞKAN OLACAK MI?

"Bir gün Fenerbahçe'ye başkan olacak mısınız?" sorusunu da yanıtlayan ünlü yapımcı "Şartlar onu gerektirirse, öyle bir şey olursa 'Fenerbahçe Başkanı olmam' diyemem." dedi.

Acun2

"YABANCI HAKEM KARARI ORTAMI DÜZELTİR"

Ilıcalı konuşmasının devamında, "Türkiye'deki futbol ikliminin Ali Koç gibi değerli insanları uzaklaştırmaması gerektiğini ifade eden Acun Ilıcalı, yabancı hakem konusunda, "Yarın yabancı hakem uygulaması kararı alınsın, tansiyon düşer. Ülkemizi yurt dışında temsil etmeye çalışan bir insan olarak nasıl ülkemize yabancı futbolcu ve teknik direktör geliyorsa, yabancı bir hakemin de gelebileceğini düşünüyorum. İngiltere'de hakem hata yaptığı zaman art niyet aranmıyor, bizim hakem hatalarımızda art niyet aranıyor. Güven bitmiş. İnanç ve güven bitince kaos çıkar. Son maça bakarsak Trabzonspor seyircisi tek agresif seyirci değil. Eğer maç 60'ıncı dakikada tatil olsaydı bugün konuşulan konular olmayacaktı. Tansiyonun yükseldiği bir ortamda hakem devam diyor." dedi.
 

Editör: Kübra Şenal