Antalya'nın Kaş ilçesinde bir adamın, köpeğine zarar verdiğini öne sürerek başka bir kişiyi aracının arkasında sürüklemesi büyük tepki çekti. Olay, Ova Mahallesi'nde gerçekleşti.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Edinilen bilgilere göre, dün yaşanan olayda Ş.T. isimli kişi, köpeğine zarar verdiği ve ayrıca kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Orhan S. isimli kişinin evine giderek tartışma başlattı. Orhan S.'nin psikolojik sorunları olduğu bilgisine de ulaşıldı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavga çıktı ve Ş.T., Orhan S.'yi ellerinden ve ayaklarından bağlayarak aracının arkasına iple bağladı ve 150 metre sürükledi.

Antalya Adami Arabaya Baglayip Surukledi 08052024 Iha12

JANDARMA MÜDAHALESİYLE SON BULDU

Bu esnada devriye gezen Kınık Jandarma Karakolu ekipleri, olay yerine müdahale ederek Ş.T.'yi gözaltına aldı. Jandarma ekipleri, bağlı vaziyetteki Orhan S.'nin ellerini ve ayaklarını çözerek, sağlık ekiplerine teslim etti. Orhan S.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Antalya Adami Arabaya Baglayip Surukledi 08052024 Iha13

ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan Ş.T., jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan, bu vahşet anlarına tanık olan vatandaşlar tarafından çekilen görüntüler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve tepkilere neden oldu.

Editör: Mevlüt Peker