Pek çok suçlamadan tutuklu bulunan Adnan Oktar 10 bin yıl ile yargılanıyordu. Son olarak örgütü içeriden devam ettirmeye yönelik soruşturmadan da 43,5 yıl daha cezası istenen Oktar hakkında son çıkan iddialar akla hayale sığacak gibi değil. 140 Journos'un belgeselinde Adnan Oktar olaylarını anlatan örgütün eski üyesi Özkan Mamati, gazeteci Bahar Feyzan'ın canlı yayınına konuk oldu. Oktar'ın cezaevinde avukat kadınları taciz ettiğini ileri sürdü. 

"KIZ BAKIYOR ADAM SAPIK"

Örgütün eski üyesi Özkan Mamati, Bahar Feyzan ile gerçekleştirdiği canlı yayında Adnan Oktar ile ilgili dinleyenler şoke eden iddialarda bulundu. Mamati, Feyzan'ın "Neden bu kadar çok avukatla görüşüyor?" sorusuna "Kız bakıyor, adam sapık cevabını verdi.

"GENÇ KADINLARA FİZİKSEL TEMASTA BULUNUYOR"

Olay hakkında çok detay vermek istemediğini ve gizli bir soruşturma olduğunu söyleyen Mamati, Adnan Oktar'ın açık görüşlerde genç kadın avukatlara fiziksel temasta bulunduğunu ve avukatları taciz ettiğini de söyledi.

"TDK'YE SAPIK YERİNE ADNAN OKTAR YAZILMALI"

Feyzan'ın " Bu adam sapık mı?" sorusuna "TDK'de sapık kelimesinin karşılığında ne yazıyorsa kaldırılmalı ve yerine Adnan Oktar yazılmalı" cevabı ise herkesi şaşırttı.

Editör: Meltem Kaya Sapmaz