İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 8 bin 658 yıl hapis cezasına çarptırdığı Adnan Oktar'ın Silivri cezaevinde 83 farklı kadın avukatla 527 kez görüştüğü ortaya çıkmıştı. Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulunulmasının ardından mahkeme Adnan Oktar'ın avukatları ile görüşmesine kısıtlama getirmişti. Adnan Oktar'ın 2022 Eylül ve Ekim aylarında 40 gün içerisinde 527 avukatla görüştüğü, kadın avukat sayısının 63 olduğu, erkek avukat sayısının ise 20 olduğu belirlenmişti. Silahlı suç örgütü yöneticisi olan ve Erzurum Dumlu Kapalı Cezaevi’nde bulunan Adnan Oktar’ın güvenlik gerekçesiyle yeri değiştirildi.

Adnan Oktarin Sorusturmasi Tamamlandi Kendisine Mehdi Dedirtmekten Tutun Da Zorla Mektuba 15Subat2024

Adnan Oktar suç örgütünün avukat kazanım planının işleyişi de deşifre oldu. Örgütün önce tevkil avukat ilanı verdiği, daha sonra güzel avukatları arasında seçtiği, görüşme ve iş teklifi yaptıktan sonra da Adnan Oktar ile cezaevinde görüşmelerini sağlayıp, örgüte kazandırdığı belirlendi. Örgüte kazandırılmak için seçilen avukatların ortak özelliklerinin genç, tecrübesiz ve güzel olmaları ile sosyal medyadan iş vaadiyle getirilmeleri çıktı. Adnan Oktar'ın mahkeme tarafından tespit edilen gelirinin kendi beyanı ile 3 bin lira olduğu, bu beyanı ile sadece 40 günlük görüşme listesinde yüze yakın avukat ile görüştüğü, bu durumun örgütün avukatlara yönelik sistematik ve sinsi bir tuzak içinde olduğunun delili olduğu belirtildi.

adnan oktar kedicik dansi spot

ADNAN OKTAR ŞU AN NEREDE?

Yaklaşık 2 yıl önce gönderildiği Erzurum Dumlu Kapalı Cezaevi’nden alınan Adnan Oktar, Van Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Andan Oktar şu an Van Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda.

Adnan Oktar Iddianamesinde Soke Eden Detaylar Masonlar Dernegi Ve Israilli Siyasetcilerle Gor 19 S U B A T2024 1

ADNAN OKTAR DAVASINDA SON DURUM NE?

Oktar'ın İstanbul ve Erzurum'da kaldığı cezaevlerinde çok sayıda genç kadın avukatla görüşme yaptığı öne sürülüyordu. Adalet Bakanlığı'nın da konuyla ilgili Erzurum’da inceleme başlattığı öğrenildi.

Adnan Oktar Cezaevinde 300 Kadini Taciz Mi Etti Hem Iddialara Hem De Yontemlere Soke Olacaksiniz 17Subat2024 2

Oktar hakkında 2 bin 758 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Yargılanmasına 21 Mayıs'ta İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

Editör: Zeynep Baş