Yalı Çapkını'nın yıldızları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz yaz tatilinde aşklarını gözler önüne sermişti. Dizideki rol arkadaşlıkları gerçek aşka dönüşen çift, magazin gündemini sallayacak bir haberle daha gündeme geldi. Sevgili oldukları dönem sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nu yakın arkadaşı Mert Ramazan Demir'le aldattığı iddia edilmişti. Öpüşme fotoğraflarının da ifşa olmasıyla birlikte ilişkilerini daha fazla gizleyemeyen çift kabul etmek zorunda kalmıştı. Fakat bir süredir ayrıldıkları konuşulan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu, iddiaları doğruladı. 

İKİLİNİN AŞKI KISA SÜRDÜ

Saraçoğlu, Mert Razaman Demir'le aşk sorusuna "Yani ben artık bir son nokta koymak istiyorum çünkü artık daha fazla gündeme de gelmek istemiyorum konuyla ilgili. Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok" diyerek tüm iddialara noktasını koydu. Ayrıca muhabirlerin "Ayrılık sebebi ne?" soruları karşısında rahatsız olan Afra Saraçoğlu, "Hiç gerek yok arkadaşlar böyle şeylere" diyerek konuyu kapattı.

AFRA VE MERT NEDEN AYRILDI

Sosyal medyada bir kullanıcının yaptığı paylaşıma göre ikilinin arasında zaten hiçbir zaman duygusal bir ilişki olmamıştı. Hatta Afra Saraçoğlu, ilişkisi hakkında arkadaşlarına da "ne olduğumuzu ben de bilmiyorum isim koyamıyorum. Takılıyoruz sadece bir gün öyleyi bir gün böyle..." dediği öne sürüldü. Çiftin sadece seks partneri olduğu da söylenen iddialar arasında yerini aldı. Çiftten konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu