Aile dizisi finale doğru yaklaşıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerini paylaştığı Aile dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Peki, Aile dizisi final mi yapıyor? Aile ne zaman final olacak?

AİLE DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini üstlendiği 'Aile' dizisi, 30. bölümde final yapma kararı aldı. Dizinin yayın hayatına 7 Mart Salı günü başladı ve 30 bölüm boyunca ekranlarda izleyicilerle buluştu. Bu süre zarfında alınan kararın değişip değişmeyeceği izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Ancak gelen son bilgilere göre, dizi planlandığı gibi 30. bölümde sona erecek.

aile_dizisi_26_bolum_izle

Dizinin final kararı, Reytinglerde önemli bir artış yaşanması durumunda birkaç hafta daha uzatma ihtimali olması ile birlikte, şu anda diziyi son bölüme kadar yazma görevinin Hakan Bonomo'ya ait olduğu belirtiliyor. Yani, dizi final yapacak olsa bile Reytinglerdeki bir olası artış durumunda ek bölümlerle izleyicilerle buluşabilir.

aile-dizisi-serap-3

AİLE DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterini canlandırdığı Aile, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın psikolog Devin’le tanışmasıyla değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönleriyle işliyor.

Serenay_Sarıkaya_2

AİLE OYUNCU KADROSU

Kıvanç Tatlıtuğ: Aslan Soykan.

Serenay Sarıkaya: Devin Akın.

Nur Sürer: Hülya Soykan.

Nejat İşler: Cihan Soykan.

Canan Ergüder: Leyla Soykan Sayıcı

Levent Ülgen: İbrahim Soykan.

Emel Göksu: Seher Soykan.

Yüsra Geyik: Yağmur Akın.