Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına personel alım sonuçlarını belli oldu. Başvurunun üzerinden bir ay geçti. Yalnızca KPSS sıralamasına göre yapılan değerlendirmeler sonucunda açık kadrolara yerleştirilen isimler belirlendi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, resmi X hesabından yaptığı duyuruyu “Büyük ailemize hoş geldiniz” ifadesiyle yaptı.

Mahinurözdemir

“GÜÇLÜ BİREY, GÜÇLÜ AİLE, GÜÇLÜ TÜRKİYE”

Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bakanlığımız bünyesinde görev yapacak 8 bin sözleşmeli personel alım sonuçlarını söz verdiğimiz gibi bayramdan önce açıkladık. Sonuçlara Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı üzerinden ulaşabilirsiniz. Yeni çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyoruz. Türkiye Yüzyılı'nda 'Güçlü Birey, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye' anlayışıyla hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Büyük ailemize hoş geldiniz" dedi.

Ailevesosyalhizmetler1

ALIM YAPILACAK KADROLAR NELER?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yapılacak olan personel alımı, destek personeli, aşçı, temizlik personeli, şoför, yaşlı ve çocuk bakıcısı, engelli bakıcısı, güvenlik görevlisi, büro personeli, tekniker, sağlık personeli, çocuk gelişimcisi, psikolog ve sosyal çalışmacı gibi kadrolardan olacak.

SONUÇLAR NASIL SORGULANACAK?

Aile Bakanlığı tarafından açıklanan 8 bin personel alımı sonuçları, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı üzerinden sorgulanabilecek.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN
 

Editör: Kübra Şenal