Geçtiğimiz günlerde Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kaybolan 7 yaşındaki otizmli çocuk Mehmet Furkan Derin'in Adranos Çayı'ndaki arama çalışmalarında umutlu bekleyiş sona erdi. Ailesinin Müge Anlı'ya başvurarak aradığı 7 yaşındaki Mehmet Furkan Derin'in cesedi Adranos Çayı'nda bulundu.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Tunçbilek beldesinde 29 Şubat'ta, 7 yaşındaki Mehmet Furkan Derin Azerbaycan Parkı'nda oynadığı sırada kaybolmuş, durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ve AFAD ekiplerince arama çalışması başlatılmıştı. Belediyeye ait kameraların kayıtlarında yapılan incelemede çocuğun en son dere kenarında görüldüğü belirlenmişti. Arama çalışmalarına AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), İHH Arama Kurtarma, AKUT, Türk Kızılay ile bazı kurum ve kuruluşlardan yaklaşık 200 kişi katılmıştı.

Ailesi Muge Anliya Kayip Basvurusunda Bulunmustu 7 Yasindaki Otizmli Cocuktan Aci Haber Geldi 3

CESEDİ ADRONOS ÇAYI'NDA BULUNDU

Yapılan çalışmalar sonucu Derin'in cesedi, en son görüldüğü bölge olan Azarbeycan Parkı'na yaklaşık 1,5 kilometre mesafede çayda bulundu. Ekiplerce çaydan çıkarılan çocuğun cansız bedeni, incelemenin ardından Tavşanlı Doç Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Ailesi Muge Anliya Kayip Basvurusunda Bulunmustu 7 Yasindaki Otizmli Cocuktan Aci Haber Geldi 4

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT’İN PROGRAM EKİBİ DE ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

Televizyon ekranlarının takip edilen programlarından biri olan Müge Anlı İle Tatlı Sert’in ekibi, kayıp çocuk Mehmet'in bulunması için Tavşanlı'da arama çalışmalarına katıldı.

Editör: Hakan Mutlu