İstanbul Sultangazi'de ailesiyle birlikte parka giden Cengiz Topaloğlu, küfürlü konuşan kişileri uyardığı için ailesinin gözü önünde önce darp edildi, ardından da silahla yaralandı.

OLAYIN YAŞANDIĞI YER VE ZAMAN

Olay, dün akşam saat 18.30 sıralarında Sultangazi Cebeci Şehir Parkı'nda meydana geldi. Cengiz Topaloğlu (52), ailesiyle birlikte vakit geçirmek amacıyla parka gitmişti. Çimenlik alanda ailesiyle vakit geçiren Topaloğlu, top oynayan kişileri uyararak, topun kendilerine çarpmaması için biraz daha ileri gitmelerini istedi.

Sultangazi Park Silahla Yaralama 03062024 Iha2

SÖZLÜ TARTIŞMADAN SALDIRIYA

Uyarıya küfürle karşılık veren şahıslar ile Cengiz Topaloğlu arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın ardından şahıslar olay yerinden ayrıldı, ancak bir süre sonra arkadaşlarıyla birlikte geri döndüler. Bu defa kalabalık bir grup olarak Topaloğlu'na saldırdılar. Önce darp edilen Topaloğlu, ardından silahla bacağından vuruldu. Saldırganlar olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Sultangazi Park Silahla Yaralama 03062024 Iha3

YARALANAN TOPALOĞLU HASTANEYE KALDIRILDI

Olayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, silahla yaralanan Cengiz Topaloğlu'na ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ambulansla hastaneye kaldırdı. Topaloğlu'nun hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Sultangazi Park Silahla Yaralama 03062024 Iha1

SALDIRGANLARIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

Olay sonrası Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Parkta yaşanan bu anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülerde saldırganların Topaloğlu'na saldırdığı, vatandaşların ise araya girerek müdahale etmeye çalıştıkları görülüyor.