Fatma Sevim Baltacı kimdir? Fatma Sevim Baltacı, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Fatma Sevim Baltacı kaç yaşındaydı? AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı özgeçmişi...

Fatma Sevim Baltacı Kimdir?

Fatma Baltacı 22 Ekim 1981’de İstanbul Fatih'de dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzon'lu olan Baltacı, orta ve lise öğrenimini Eyüp Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamlamıştır.

Fatma Sevim Baltacı 3

Moda - giyim ve tasarım eğitimi alan Fatma Sevim Baltacı, 2007 - 2014 yılları arası tekstil sektöründe yönetici-stilist olarak çalıştıktan sonra ilahiyat fakültesine başlamıştır. Fatma Sevim Baltacı, 2015 yılında Fatih İlçe Kadın Kolları Ar-Ge Birim başkanlığı ile siyasi hayatına başlamıştır. 2016-2023 yılları arası İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır.

Fatma Sevim Baltacı 2

İl yönetim kurulu üyesi olarak teşkilatın çeşitli komisyon ve birimlerinde (Teşkilat komisyonu , Ar-Ge , Tantım Medya, Shib-AK bülten sorumluluğu, Siyaset Akademisi eğitimi, İl kadın kolları İnsan Hakları Birim Başkanlığı) görev almıştır. Fatma Sevim Baltacı, geçirdiği trafik kazası sonucu 43 yaşında hayatını kaybetti.

Editör: Nurseli Fırat