Sabancı Ailesi'nde boşanma. Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı, 28 yıl aynı yastığa baş koyduğu eşi Haluk Dinçer'den boşandı.

Önceki gün 10 dakika süren boyanma davası sonrası eski eşler birlikte çalışmaya devam edecek. Suzan Sabancı ve Haluk Dinçer çifti önceki gün Beykoz Adliyesi'nde 10 dakika süren duruşmayla resmen boşandı. 

28 YILLIK EVLİLİK 10 DAKİKADA BİTTİ

Sabah yazarı Bülent Cankut, boşanacakları iddiaları üzerine Suzan Sabancı ile konuşmuş ve Sabancı, "28 yıllık sevgi ve saygıyla dolu, renkli bir evlilik yaşantımızın ardından, iyi düşünerek, çocuklarımızla da istişare ederek bu birlikteliği sonlandırma kararı aldık" demişti. 

"AİLE BİRLİĞİNİ KORUMAYA KARARLIYIZ"

Sabancı Holding'in Gıda ve Perakendecilik Grup Başkanı olan TÜSİAD eski Başkanı Haluk Dinçer de "Bundan sonraki süreçte, çekirdek ailemizin birliğini korumaya kararlıyız" demişti.

Boşanmanın ardından Suzan Sabancı'nın yakın çevresinden "Bizi seven dostlarımızdan ve arkadaşlarımızdan, bu kararımıza saygı göstermelerini rica ediyoruz." ricasında bulundu. 

Haluk Dinçer de boşanmanın ardından "İkimizin birbirine olan bağlılığını, en iyi arkadaş olarak sürdürmenin, en sağlıklı yol olacağını düşünüyoruz" diyerek dost kalacaklarını belirtti. 28 yılın ardından boşanmaya karar veren Dinçer çiftinin, 27 yaşında Haluk Akay adlı bir oğulları ve 25 yaşında Ceyda adlı bir kızları var.