ERDOĞAN: NETANYAHU'YU SİLDİK ATTIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerle konuştu. İsrail'le kendisinin bir temasının olmadığını belirten Erdoğan, "Netanyahu hiçbir şekilde bizim için muhatap alınabilir biri değil, artık onu sildik attık" dedi.

CHP'DE TARİHİ KURULTAY

Cumhuriyet Halk Partisi 38 olağan kurultayı Ankara'da toplandı. Kurultaydan önce İlhan Cihaner ve günün ilerleyen saatlerinde ise Örsan Kunter Öymen adaylıktan çekildiğini açıkladı. Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'in yarıştığı kurultayda delegelerin oy verme işlemi tamamlandıktan sonra CHP Genel Başkanı belli olacak.

DİLAN POLAT ENGİN POLAT ÇİFTİNE TUTUKLAMA TALEBİ

Gün boyu Türkiye'nin gözü Dilan Polat Engin Polat soruşturmasındaydı. İlk olarak 18 şüpheli sabahın erken saatlerinde adliyeye sevk edildi. Adliyedeki savcılık sorgusunun ardından Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da bulunduğu 18 şüpheliden 16'sı tutuklanmak üzere mahkeme sevk edildi. Polat çiftinin sorgu sırasında aylık gelirlerini 150 ila 200 bin TL olarak beyan etmeleri dikkat çekti.

TESLA'DAN BÜYÜK İNDİRİM

ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla fiyat indirimine karar verdi. Dünyanın farklı ülkelerinde kararını uygulayan marka, bu sefer de Türkiye'de indirim yaptı. Yaşanan indirimle birlikte Model Y araçlarının fiyatı 400.000 liraya kadar düştü.

YEŞİLÇAM'IN EFSANE İSMİNİN YENİ MESLEĞİ

Yeşilçam'ın efsane ismi Sibel Turnagöl zamanında katıldığı bir yarışmada mankenler kraliçesi seçilmişti. Son dönemde gözlerden uzak yaşayan Turnagöl'ün şimdilerde ise bir restoran açarak esnaflık yaptığı ortaya çıktı.

DIOR, BELLA HADID İLE YOLLARINI AYIRDI

Filistin asıllı süper model Bella Hadid, "Kariyerim dursa bile Filistin'i destekleyeceğim" açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamalarından sonra marka yüzü olduğu Dior yeni kampanyasında Hadid yerine İsrailli bir mankeni tercih etti. Dior böylece Gazze'ye yönelik saldırılarda da tarafını belli etmiş oldu.

ECE ERKEN'DEN ESKİ EŞİNE SERT SÖZLER

Ece Erken velayeti kendisinde olan çocuğu Eymen Uçar'ı yurt dışına tatile götürmek istedi fakat eski eşi Serkan Uçar'dan izin çıkmayınca ortalık karıştı. Konuyla ilgili hukuk mücadelesi vereceğini söyleyen Erken, eski eşine "Evladının maddi ve manevi yanında olmayıp, görgüsüz hayatını gözümüzün içine sokuyorsun" dedi.