İstanbul Silivri, Kurfallı Mahallesi'nde eski bir husumet, silahlı bir saldırıya dönüştü. İddiaya göre, İdris Ö., üç yıl önce aralarında husumet bulunan Mesut K.'ye ait kahvehaneye av tüfeği ile ateş açtı. Olay, geçtiğimiz gün meydana geldi ve şüpheli saldırı sonrası olay yerinden ağır ağır uzaklaştı.

JANDARMA HIZLA MÜDAHALE ETTİ

Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaşanan olayın ardından harekete geçti. Kısa süre içinde İdris Ö. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, sevk edildiği mahkemece 'kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Istanbul Sahin Tüfek Kahvehane Ates 18042024 Iha1

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Olayın ardından mahallede güvenlik önlemleri artırılırken, vatandaşlar yaşananlardan dolayı tedirginliklerini dile getirdi. Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı, benzer olayların önüne geçmek için bölgede sıkı denetimlerin devam edeceğini bildirdi.

GÖRÜNTÜLER ÇIKTI

Saldırıya ait farklı açıdaki güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İdris Ö. isimli adamın Şahin marka araçla, husumetlisi Mesut K.'ye ait kahvehanenin önüne geliyor ve aracından iniyor. Otomobildeki av tüfeğini alan İdris Ö. önce iki fişeği tüfeğine yerleştiriyor ve kahvehanenin ikinci katına doğru ateş ediyor. Görüntülerde saldırganın ayakta durmakta güçlük çektiği, saldırıyı düzenlerken hiç de acelesinin olmadığı görülüyor.

Editör: Mevlüt Peker