Amorti nedir? Amorti kaç tl olacak? 31 Aralık 2023 akşamı gerçekleştirilecek olan Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi öncesi amortinin anlamı gündeme geldi.

amorti-nedir-kaç-tl-4

Yılbaşı çekilişi için için geri sayım başladı. Noter huzurunda düzenlenecek olan çekiliş ile birlikte kazandıran numaralar açıklanacak. Yılbaşı çekilişinde şansını denemek için bilet alan vatandaşlar amorti nedir, ne anlama gelir sorguluyor..

amorti-nedir-kaç-tl-1

Amorti nedir? Amorti ne demek?

Milli Piyango çekilişlerinde en düşük ikramiye amorti olarak biliniyor. Tam bilet, çeyrek bilet ve yarım bilet ile şansını denemek isteyenler, çekiliş öncesi "Amorti nedir, ne anlama gelir?" merak ediyor. 

amorti-nedir-kaç-tl-2

Amorti Sayıları Kaç Tane? Amorti Kaç TL kazandırır?

Amorti, Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinmektedir. 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise, biletine amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır.

Amorti Çeyrek, Yarım, Tam Bilete Ne Kadar Verir?

Bu yıl çeyrek bilet 100 TL, yarım bilet 200 TL ve tam bilet 400 TL olarak belirlendi. Amorti ikramiyesi kişinin aldığı tam, yarım veya çeyrek bilete göre değişiklik gösterecek, buna göre kişi 400, 200 veya 100 TL amorti ikramiyesi kazanacak.

Editör: Nurseli Fırat