9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün itibarıyla başladı. Bayramını tatil bölgelerinde veya memleketinde geçirmek isteyen binlerce vatandaş yola revan oldu. Hal böyleyken artan trafik yoğunluğu peş peşe kazalara sebep oldu.

Andolu Otoyolu2Kaza

9 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ 

Anadolu Otoyolu’nda yoğunluğun yaşandığı Sakarya'nın Hendek ilçesi geçişi Kalayık mevkii Ankara istikametinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 9 aracın birbirine girdiği kazada 2 kişi yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekiplerce yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebi ile bölgede oluşan trafik yoğunluğu, araçların kaldırılması ile normale döndü. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

ARAÇLAR ÜST ÜSTE ÇIKTI 

Öte yandan, zincirleme kazada bir cipin arkadan çarptığı 57 HA 178 plakalı Tofaş Kartal marka otomobilin, cipin üzerine çıkması ise şaşkınlık oluşturdu.

Ankarakazabayram

BİR KAZA DAHA

Ankara yönüne gitmekte olan 3 otomobil ile Karayolları aracı ve TIR, birbirine girdi. Kazanın ardından bölgeye sağlık, polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. 5 aracın karıştığı zincirleme kazada araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından sevk edildikleri hastanelerde tedaviye alındı.

Anadoluotoyolukaza

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların kaldırılması sırasında ulaşım kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Editör: Kübra Şenal