Düzce’de kontrolünden çıkan cip, seyir halindeki araca çarptı. Saat 14.30 sıralarında  Anadolu Otoyolu'nda meydana gelen feci kazada, 3 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 

Anadolu Otoyolunda Feci Kaza 17Subat2024 2

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

İstanbul yönünden Ankara’ya doğru giden İsmet Kaçiş yönetimindeki 34 DD 9891 plakalı cip, sürücüsünün kontrolünden çıkarak önünde seyreden Ali Çırcır yönetimindeki 34 GOJ 61 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazanın ardından otomobil hurdaya dönerken olay yerine itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü Ali Çırcır, Duygu Çelik, Miha Çelik isimli bebek ile Feride Çırcır itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı.

Anadolu Otoyolunda Feci Kaza 17Subat2024 1

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ali Çırcır ile Feride Çırcır’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan Duygu Çelik, tedavi gördüğü Atatürk Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Cip sürücüsü İsmet Kaçiş ile otomobilde bulunan ve Miha Çelik ise sağlık ekipleri tarafından sevk edildikleri hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Editör: Yağmur Güzel