LaLiga'nın 26. haftasında Real Madrid, taraftarları önünde Sevilla ile karşı karşıya geldi. Sene başında dünya devine transfer olan Arda Güler, yaşadığı sakatlıklar yüzünden, beklediği süreleri henüz alamadı. Dün akşam maçın 80. dakikasında oyuna girmeye hazırlanan Arda Güler, Modric'in golü atmasının ardından, Ancelotti tarafından oyuna alınmadı. 

MODRİC ATTI, ARDA GİREMEDİ

Real Madrid'in Sevilla'yı 1-0 yendiği mücadelede Arda Güler oyuna girmek için kenarda beklerken büyük bir şanssızlık yaşadı. Dakikalar 80'i gösterdiğinde durum 0-0'dı. Carlo Ancelotti oyuncu değişikliği için Arda Güler'i yanına çağırdı. Arda Güler kenarda değişiklik için beklediği sırada Luka Modric ağları havalandırarak durumu 1-0 yapmayı başardı. Golü bulan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'i oyuna almaktan vazgeçti.

DOĞUM GÜNÜNDE OYUNA GİREMEDİ

Karşılaşma 0-0 devam ettiği sırada Türk yıldızı oyuna almaya hazırlanan Carlo Ancelotti, Modric'in golü sonrası kararından vazgeçti. Doğum gününde talihsiz bir an yaşayan Arda Güler'e sosyal medyadan yoğun destek geldi.

'EĞER ANLAMIYORSA...'

Maçın ardından konuşan Ancelotti, "Modric'in golünden önce Arda ile ilgili bir plan yapmıştım. Ancak gol sonrası fikrimi değiştirdim. Arda bu durumu çok iyi anlıyor, eğer anlamıyorsa zaten hiçbir şey olamayacaktır" dedi.

Editör: Hakan Mutlu