Ankara'da son günlerde ölümle sonuçlanan komşu kavgalarının ardı arkası kesilmiyor. Başkentte peş peşe yaşanan komşu kavgaları can almaya devam ediyor. Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı Sancaktepe Mahallesi 1586/1 cadde üzerinde bulunan Sancak Apartmanı'nda akşam saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. Binadaki tadilat nedeniyle komşular arasında "gürültü" tartışması yaşandı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesinin ardından R. Ö. ruhsatsız tabancasına sarılarak K. T., F. Ö., E.T., Z.T., M.T ve H.T.’ye ateş etti.

ankara komsu kavgasi

KOMŞU KAVGASI BİR CAN DAHA ALDI

Olay yerine vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan K. T. hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

KATİL ZANLSI MOTOSİKLET İLE UZAKLAŞTI

Korkunç katliamın ardından katil zanlısı ruhsatsız tabancasını olay yerinde bırakarak üzerine kayıtlı motosiklet ile kaçtı. Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için harekete geçti.

BİR GÜNDE İKİ KOMŞU VAHŞETİ

Başkent'te Keçiören'e bağlı Esertepe Mahallesi'nde 25 Kasım günü öğlen saatlerinde meydana gelen benzer olayda ise 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralanmıştı. 

İKİ GÜN ARAYLA İKİNCİ DEHŞET

Ankara Sincan'da üç gün önce de altlı üstlü oturan komşular arasında "gürültü" nedeniyle çıkan kavgada 72 yaşındaki kişi, aynı aileden ikisi çocuk 5 kişiyi tüfekle vurarak öldürmüştü.