Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Kocaçeşme Mahallesi'ndeki bir binada işlenen cinayet Türkiye'nin gündemine oturdu. Apartmanda yaşayan bir kişinin, zemin kata inmek için asansör çağırmasıyla ortaya çıkan cinayetle ilgili yeni gelişme yaşandı. Katil zanlısı olduğu düşünülen komşu A.Y. Ankara'da gözaltına alındı.

ASANSÖRDE ÖLÜ BULUNDULAR

Apartman sakini bir vatandaş asansör kabininde, aynı binada oturan komşuları Devrim Güler (48) ile kızı Doğa Etyemez'in (18) hareketsiz yattığını gördü. Hemen polis ve sağlık ekiplerini çağıran vatandaş neye uğradığını şaşırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Güler ile Etyemez'in hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından otopsi işlemi için Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

manisada sır ölüm

OLAYLA İLGİLİ KOMŞU GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında zanlının, ilçede çiftçilik yapan ve sabah saatlerinde Ankara'ya gittiği belirlenen komşuları A.Y. olduğu tespit edildi. A.Y, polis ekiplerince Ankara'da gözaltına alındı. Zanlının işlemin ardından Salihli'ye getirileceği öğrenildi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu